Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Ensimmäiset Fitline kutsut

Hei! Anteeksi hiljaiseloni olen touhottanut töitä ja joulua ja joulun jälkeen kutsujani.

Olen nyt miettinyt mistä moinen kiireeni on edes tullut koska en ole saanut mitään edes aikaiseksi...



Kutsut


Ihmiset olivat tosi iloisia siitä että järjestin nämä kauneudenhoito tilaisuudet tyyliin "kerrankin joku järjestää jotain". En ole aikaisemmin itse järjestänyt mitään joten oli aika kala kuivalla maalla =D 

Mutta toisaalta kun hyppäsin reippaasti tuntemattomaan ja moni asia meni pieleenkin niin opin valtavasti ja osaan petrata ensikertaa varten!

Opittua:

-Jos haluat tilaisuuteesi on se mikä tahansa 10henkilöä kutsu vähintään 30-40hlöä! Olen kuullut ohjeen ennenkin mutta tavanomaiseen tapaani piti itse kokeilla onko asia näin ja kyllähän se on! 

-Kuuntele! Kiusallisilta tilanteilta välttyy kun kuuntelee 80% ja puhuu sen pohjalta mitä on kuullut 20%. 

- Tarkista vielä tarkistuksen jälkeenkin! Pakkaa tavarat huolella ja tee ajoissa lista mitä tarvitset ja ekalla kerralla harjoittele perheen edessä tai puhu vaikka seinille että saat kerran kunnolla visioitua tilaisuuden mielessäsi. Unohdin pakata valmistamani jugurtin josta piti valmistaa hoitava kasvonaamio Beautyline jugurttinaamioilla. No paikkasin tilannetta sitten muuten mutta kyllä harmitti!



Toisaalta huomasin myös miten kivaa oli esitellä tuotteita ihmisille ja se kun ihmiset kongreettisesti tuntevat ja näkevät eron! Ihmetellään keneltä hävisi eniten ryppyjä tai miten pehmeältä iho tuntuu ja miten energiseltä olo tuntuu activice drinkin jälkeen. Ei tarvi itsekseen paasata vaan syntyy mukavaa jutustelua.


Nordnet

Olen sijoittanut Nordnetin matalakuluisiin ETF rahastoihin nyt puolisenvuotta koska se on kulutonta.
Nyt Trumpin valinnan jälkeen valitsemani venäjälle sijoittava rahasto on noussut varsin mukavasti (n24 %) ja yritin ostaa sitä lisää mutta enpäs onnistunut! Toisaalta ottaahan kuukausi säästösopimus sitten tilit ensikuun alussa taas mutta pitäisi opiskella tuo rahastojen osto.

Sharevillen kuva salkustani.

Hyviä viimeisiä tämän vuoden päiviä teille <3




2 kommenttia:

  1. Hienoa, että kutsut sujuivat hyvin! Valmistelu tosiaan on kaiken a ja o. Nyt vain verkkoja vesille ja lisää kutsuja :)

    VastaaPoista