Lapsiperheen rahat, missä?

Lapsiperheen rahat, missä?
Lapsiperheen rahat, missä?

perjantai 2. syyskuuta 2016

Rahaillassa käyty!

Hei!

Kävin siskojeni kanssa rahaillassa Helsingissä tiistaina 30.8 ja oli kyllä mielenkiintoista!

Äityleille meinasi tulla kiire heti alkuun kun siskoni tuli hakemaan minua ja toista siskoani ja päätti että hän haluaakin saapikkaat ja paahdoimme sitten vielä takaisin hänen kotiin hakemaan kengäs korkeammalla korolla. Sisko oli todella nopea, kuin maantiekiitäjä jo senkin takia ettei hänen rakas miehensä kerkeä kuittailemaan mitään =D.

Matka sujui mukavasti ja toinen siskoni kertoili että oli juuri avannut tilin Nordnettiin ja ostanut 2:ta eri osaketta! Lisäksi puhuimme toistemme raha ja talousasioista ja siitä miten ihmiset suhtautuvat tähän että esimerkiksi sijoitat.Luoja että oli nautinto istua rakkaiden ihmisten kanssa ja puhua rahasta ja tästä paremman tavoittelusta.


Rahailta

Menimme n 15min ennen tilaisuuden alkua paikalle ja pääsimme vielä eturiviin!
Valmentajina toimi Ilkka Hikipää, sijoittaja ja KultaEevan toimitusjohtaja sekä Mikko Sjögren, sijoittaja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja.

Ilkka aloitti illan virallisemman osaston sillä että puhuimme mitä raha ylipäätänsä on ja miten raha syntyy. Mistä tämä nykyinen kriisi johtuu ja miten kriisit tätä ennen ovat syntyneet, missä sykleissä ne tulevat ja mitä niistä voi ja pitää oppia! Uutisia katselee taas aivan eri silmillä! Ilkka kestoi myös omia mielipiteitään mitä hän henkilökohtaisesti arvelee tulevaisuuden tuovan tullessaan.
Hän myös kertoi perustamansa KultaEeva palvelusta jossa kuka tahansa voi valitsemallaan (alk 50e) summalla kuukausi säästää oikeaan sijoituskulta harkkoon.
Tuo kultasäästäminen kyllä kiinnostaa minua ja asiaan pitää perehtyä enemmänkin!



Tämä väistämätön talouskriisi on aikaisemmin kyllä minua ahdistanut mutta nyt kieltämättä on vähän enemmän sellainen olo että mie voin selvitä siitä.
Paljon oli tuttuakin asiaa mutta kertaus tehnyt yhtään pahaa. Minulla on vähän jäänyt taas tämä sijoittaminen, en ole jaksanut avata Nordnettiä ollenkaan mutta kummasti taas kiinnostaa!

Mikko Sjögren puhui lopuksi ja kertoi omaa tarinaansa miten se sijoittaminen on hänellä sujunut ja millaisia kömmähdyksiä matkalla on käynyt. Myös että millaisia valmennettavia hänellä on vastaan tullut ja miten valmennuksia on kehitelty aina kun valmennettavien on huomattu kaipaavan jotakin. Ja erilaisa tarinoita mitä hän on tässä sijoittajan matkalla kokenut, nähnyt ja kuullut.

Ilta oli todella viihdyttävä! Oppikin menee erilailla perille kun on hauskaa ja kuulee mukavia tarinoita joissa opetus on.


Illassa oli tarjouksessa valmennuksia:

Rahavalmennus (verkossa) norm 199e(sis.alv) ------->99e! otettii siskokset kimppaan se! eli 33e oma osuus!

Taitavaksi Rahan Kanssa (viikonloppuvalmennus) 390e------> 198e 2 lippua! Joten tilasimme 4 lippua 396e ja myymme jollekin ystävällemme yhden lipun joten hintakin hilautuu osaltamme sitten vielä hieman alaspäin!




Puhuimme siskojen kanssa miten kannatti lähteä yhdessä niin olemme nyt tietoinemme suht tasaväkisiä ja on helpompi puhua keskenämme vielä kun teemme tätä enempi yhdessä! Joten jos olet menossa koulutukseen kannattaa napata joku aiheest kanssa kiinnostunut kaveriksi!



PS: Nämä on loistavia tilaisuuksia muuten verkostoitua ja tavata samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Koulutuksia löytyy paaljon erilaisia joten uskon jokaiselle löytyvän jotakin!

PPS: Oletko sinä osallistunut johonkin valmennukseen?

T:Mampsu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti